Helden voor Helden

Om kinderen met een lichtelijke beperking te motiveren voor sport en hierin te begeleiden naar deelname heeft F.C. de Helden het initiatief van, ‘Helden voor Helden’ bedacht. F.C. de Helden geeft hiermee kinderen met een lichtelijke beperking een steuntje in de spreekwoordelijke rug.

Mocht u voor uw kind opzoek zijn naar een sportieve middag, kom dan eens bij ons kijken en overtuig u zelf.

START 20 MAART 2024

2 Elk mens draagt een rugzakje met zich mee maar bij een kind met deze zorg zit dit rugzakje misschien net iets voller. Een zorg voor vele ouders, die wij hun graag voor even wegnemen.

4 Wat is het idee? Elke kind met een zorgvraag, in de leeftijd van 6 t/m 10 jaar is welkom op onze speciale sport&spel middagen.

24 Middagen in het jaar waarin kinderen zich voor even heerlijk kunnen uitleven, met door ervaren begeleiders uitgedachte spelletjes en sport activiteiten.

Helden voor Helden wordt U aangeboden door F.C. de Helden in samenwerking met SportMEE en het Rotterdamse bedrijfsleven. Rotterdamse bedrijven die het hart op de juiste plaats hebben. Dit alles ondersteund door Sportbedrijf Rotterdam en Stichting Hello Heroes.

KOSTEN:

10X 80 EURO
20X 190 EURO, incl. shirt en broekje
 

Aanschaf van een 2e strippenkaart voor 10 trainingen verplicht je tot aanschaf van een tenue, kosten 40 euro.