HELD
worden?
 

NieuwsFlits

 • 01 nov. Trainingen van de F.C. worden steeds beter bezocht maar verdienen nog steeds meer aandacht. Om een complete voetbal prof te worden dien je als held te investeren in je zelf. Klik op onderstaande link en lees eens goed wat jouw investering kan en moet betekenen. Klik HIER
 • 02 okt. Trainers in nieuw tenue. Met dank aan Marypee drukkerij. Mooi om de mannen te zien met hun shirt F.C. de Helden en het nieuwe logo. Wat betekent die 8 achterop? Wie het weet mag het zeggen.
 • 09 sept. NIEUW LOGO Groot nieuws we hebben een nieuw logo. Na lang wikken en wegen heeft FCDEHELDEN een nieuw logo. De reden hiervoor is om FCDEHELDEN te scheiden van Stichting Hello Heroes. Om te voorkomen van verstrengelingen hebben we gekozen om voor FCDEHELDEN een nieuw logo te maken, wat aardig is gelukt al denken we zelf. Wat directer en wat zakelijker, hopelijk vinden jullie hem mooi. Het logo met de neushoorn zal voortaan enkel gebruikt worden bij de stichting. en stichting waarmee we binnenkort, begin 2024, met een nieuw project naar buiten zullen komen.
 • 23 aug. De zomervakantie is voorbij en dat betekent voor iedereen weer energie verbranden in de vorm van trainen. Opbouwen van je conditie en weer het beheersen en werken aan je balbehandeling.  Neem naast je reguliere training de tijd om ook bij F.C. de Helden je energie op te bouwen. Voetballen kan je nooit te veel doen. Om tot betere prestaties te komen is het maken van balcontact uren het belangrijkste.
 • 22 aug. De eerste contacten zijn gelegd met Sportbedrijf Rotterdam om te kijken naar nog een trainingsmoment in de week. Wellicht op woensdag. Wellicht binnen en/of buiten..
 • 21 aug.  De groep groeit nog steeds. In korte tijd zijn er deze week weer wat nieuwe spelers binnen komen lopen, zowel op donderdag als zondag. Zowel voetbaltechnisch met kwaliteit, zowel spelers die positief net komen kijken in de kennismaking met de bal.
 • 12 aug. Nu we steeds meer kids krijgen op de trainingen moeten we ook goed gaan kijken hoe we dit gaan invullen qua bezetting. We hebben hier goed over nagedacht en zouden de groep kunnen gaan splitsen in 3e maar deze keuze hebben we nog even uitgesteld. We hebben voor nu besloten om op de zondag een extra uur (tot 14.00 uur) gebruik te gaan maken van de zaal. We trainen nu dus op de volgende tijden;  GROEP 1 10.00-11.15 uur  -  GROEP 2 11.15-14.00 uur 

Het idee om de ruimte te hebben tot 14.00 uur, ligt in het feit dat als de groep te groot is we iedereen iets meer tijd kunnen bieden. Dit wil dus niet zeggen dat we echt altijd tot 14.00 uur doorgaan.


 • 11 aug. De zomervakantie loopt ten einde en de beker competitie staat alweer voor de deur. Sommige teams trainen al sommige nog niet. Wij bij Hello Heroes hebben echter niet stil gezeten, wij hebben gewoon doorgetraind. Inmiddels hebben er al zo'n 35 kinderen een training gevolgd bij F.C. de Helden. Dit vinden wij erg leuk en hopen dan ook dat iedere speler of speelster aansluit of aangesloten blijft zodat wij dit nieuwe seizoen nog groter groeien qua aantallen. Natuurlijk hopen we ook dat iedereen in zijn omgeving ons blijft promoten en je je vriendjes en vriendinnetjes verteld hoe leuk het bij ons is. 
 • 10 aug. De naam Hello Heroes is voortaan de naam van de stichting. En de voetbalschool heet vanaf nu F.C. de Helden. Dit om wat verwarring te voorkomen. F.C. de Helden houdt zich bezig met de voetbaltrainingen en de Stichting Hello Heroes gaat zich straks sterk maken voor Dove,- Slechthorende, - en T.O.S. kinderen. 
 • FLAMABLE NEWS: Op dit moment zijn we druk bezig om vanaf ergens in oktober, via een samenwerking met Stichting Hello Heroes een extra groep ruimte te bieden om te sporten. Het gaat hierbij om een groep dove jonge voetballers. Op de zondag ochtend en/of middag gaan wij een poging doen om deze groep jongeren het plezier van voetbal bij te brengen. Hopelijk snel meer nieuws hierover. 


 • De groep bestaat op dit moment uit spelers van VVOR, DCV, Xerxes, Sparta, Excelsior, Feyenoord, Spartaan20, vvDelft, ..... wie missen we?
 • Hotnews: Casper gaat het nieuwe seizoen uitkomen in het 1e team van v.v. Delft. Namens alle helden gefeliciteerd Caper en veel voetbalplezier. Wij zijn er van overtuigd dat je ook in dit team je steentje meer dan bij zal dragen.
 • Leuk feitje is dat Sparta AV (Demir en Tygo) 13.1 en Hillegersberg 13.1 (Jaylano) het komende seizoen tegen elkaar uit gaan komen in de 2e divisie. Dat wordt een mooie wedstrijd die de trainers zeker gaan bekijken.
 • Odynn is terug! Na een korte start bij ons en toen een uitstap naar een voetbalschool buiten is Odynn de komende weken weer te bewonderen bij ons in de zaal. Onze trainingen zullen hem goed doen om zijn 1.000 balcontacten per training te hebben.


 • De groep groeit enorm. Door het meebrengen van vele vriendjes bestaat de groep op dit moment uit ongeveer 30 potentiële helden. Leuk om te ervaren dat we een jaar geleden met 2 spelers begonnen en de groei zich steeds verder doorzet. Tip: blijf vrienden meenemen en hopelijk worden het allemaal vaste helden.
 • Jaylano blijft bij Hillegersberg. In het seizoen 2023-2024 gaat Jaylano uitkomen in de 13.1 van v.v.Hillegersberg.


 
E-mailen
Bellen
Map