HELD
worden?
 

Maak kennis met

F.C. de Helden is een snel groeiende zaalvoetbalschool in Zuid Holland. De belangrijkste reden hiervan is dat Jelle en zijn team vinden dat ieder kind het verdiend om te voetballen. 

Met een team van ervaren voetbaltrainers met een verschillende privé achtergrond, van militair, agoog, oud speler Nederlands dove team, een pedagoog tot een Olympisch zaalvoetbal kampioen geeft F.C. de Helden een gevarieerd aanbod aan levenskennis en voetbalervaring.


De kracht van F.C. de Helden is dat geen training hetzelfde is maar je toch veel herhaald. Techniek als basis, met nadruk op het feit basis, geen weken lang oefenen op een trick die je toch nooit gebruikt.

Bij F.C. de Helden zijn we ervan overtuigd dat je basistechniek het belangrijkste is, waarbij de controle over de bal, je aanname, het door bewegen en je snelheid van handelen, het verschil van goed naar beter maken. Maar dat iedereen al deze factoren op zijn eigen manier eigen mag maken. Maar nog belangrijker is het plezier wat we met elkaar delen.


Ons Team

Eduard Dankerfort
Jelle Maertens
Edwin Maertens
Vadim Zaitsev

 

 
E-mailen
Bellen
Map