HELD
worden?
 

7 Garanties

In navolging van andere voetbalscholen garandeert F.C. de Helden zijn eigen echte 7 garanties die deelnemers en ouders het allerbelangrijkst vinden. F.C.de Helden vindt het voor een ultieme voetbalbeleving van cruciaal belang om te voldoen aan deze 7 garanties;


1. Pleziergarantie
F.C. de Helden staat voor 100% pleziergarantie. Bij onze evenementen willen wij iedereen – de kinderen dus!!! (en ouders)– een plezierige voetbaltraining bezorgen.

In tegenstelling tot andere organisaties beloven wij geen.

2. Scoutingsgarantie
Bij F.C. de Helden beloven we je geen gouden bergen en hebben we geen unieke samenwerking met profclubs uit de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, Eredivisie Vrouwen of zelfs de Serie A. Je krijgt bij ons géén scoutingsgarantie: want iets wat niemand je kan beloven is dat je na het bezoek aan de voetbalschool ook zomaar profvoetballer wordt.
De enige manier waarop dat kan is enorme je best doen en keihard werken, er van alles voor doen en vooral voor laten.
Een bezoek aan een voetbalschool brengt je enkel extra vlieguren en die kan je goed gebruiken om een betere voetballer te worden.  Iedere deelnemer is uniek.


3. Opboxgarantie
Bij F.C.de Helden hoef je niet lid te zijn van een voetbalclub en werken we gedeeltelijk met leeftijdscategorieën en niveau's. Op deze manier zijn de deelnemers vaak fysiek aan elkaar gewaagd en spelen bijvoorbeeld 7-8jarige met en tegen elkaar. Maar om beter te worden geloven wij in Opboxen, wat betekent dat je soms met en tegen oudere/betere helden zal spelen. Wij geloven dat opboxen heel nuttig is.

4. Servicegarantie
F.C. de Helden staat voor supersnelle service! Via (mobiele) telefoon, WhatsApp en/of social media (Facebook en Instagram) staan wij iedereen graag te woord.
Het voordeel van F.C. de Helden is dat de eigenaar als motto meedraagt: 'tijd kan je maken' We beloven jou dat we via de telefoon direct antwoord geven. Of we spreken je dezelfde dag nog.

5. Ontwikkelingsgarantie
F.C. de Helden zorgt ervoor dat jij voor je EIGEN ontwikkelingsgarantie zorgt.
Wij zullen je niks meer beloven dan dat wij samen met jou er alles aan zullen doen om van jou een betere sporter en een beter mens proberen te zullen maken. Als jij een echte held wil worden moet je zelf voor je ontwikkeling op beide gebieden zorgen. RESPECT telt bij ons dubbel.
* Iedere training groet je je trainer bij aanvang en einde van de training
* Als betere held steun en help je Helden die het lastiger hebben of vinden
* Verzorging van materialen is de verantwoordelijkheid van alle Helden.

6. Vriendengarantie
Eén van de pijlers van de meeste verenigingen of scholen is vriendschap. De meeste deelnemers schrijven zich als individu in. F.C. de Helden streeft ernaar dat we elkaar in vriendschap accepteren.
Wij hebben echter ook de vriendengarantie! Dat betekent dat jij samen met één van jouw vriendjes kan komen sporten. Let op: Als jij in 2024 een vriendje of vriendinnetje meeneemt, en die besluit om een volledige strippenkaart aan te schaffen, dan mag je 1x GRATIS trainen.

7. Toernooi garantie
F.C. de Helden streeft er naar om vanaf de leeftijdscategorie onder 11 (selectie of recreatief) deel te nemen aan verschillende toernooien door geheel Nederland.
Ook bieden we de garantie dat we ons eigen Helden toernooi gaan organiseren.
Maak jij ook kans op een uitverkiezing voor het toernooienteam? Wie weet.
Dit hangt af van verschillende factoren, die wij je graag persoonlijk uit zullen leggen zodra het zover is.


F.C. DE HELDEN een unieke ervaring waar i
edere jonge voetballer van droomt.

 
E-mailen
Bellen
Map